Telefon

0740 050 079

Email

contact@dauna-accident-auto.ro

Centrul de Despagubire a Victimelor Accidentelor este o societate cu o experienta de peste 10 ani in obtinerea daunelor civile din accidente rutiere.
Suntem formati dintr-o echipa de profesionisti avand o vasta experienta in domenii precum, consiliere juridica, consultanta medico-legala si psihologica, mediere, negociere si avocati experti in dosare de dauna, analisti.

Misiunea noastra

Existam pentru a ajuta oamenii aflati in nevoie, suferinta si victime ale accidentelor auto!

Activitatea nostra se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei, dar si pe intreg teritoriul Uniunii Europene.
Societatea noastra un palmares considerabil de solutii juridice si financiare favorabile obtinute in beneficiul a zeci de familii afectate de tragedia pierderii unei rude apropiate intr-un accident rutier grav cat si pentru persoanele vatamate in urma unui accident rutier.

Centrul de Despagubire a Victimelor Accidentelor va ajuta sa luptati impotriva Companiilor de asigurari care, din pacate, incearca sa se sustraga de la indeplinirea drepturilor ce izvorasc din contractele RCA, astfel profitand de lipsa de informare a persoanelor prejudiciate.
Societatea noastra promoveaza drepturilor persoanelor vatamate sau a familiilor indurerate de pierderea unei persoane dragi, prin sprijinirea acestora, oferindu-le un suport psihic, dincolo de asigurarea compensatiilor cuvenite.

Consultanta gratuita!

Nu ezitati sa ne contactati, cu cat mai repede cu atat mai bine!

Navigand pe acest site sunteti de acord cu politica noastra de folosire a cookie-urilor. Pentru mai multe informatii privind politica noastra de confidentialitate vizitati pagina Termeni si Conditii