Telefon

0740 050 079

Email

contact@dauna-accident-auto.ro

Vatamare sau deces la locul de munca

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari cu privire la procedurile amiabile si judiciare privind cazul dumneavoastra!

Consultanta gratuita!

Nu ezitati sa ne contactati, cu cat mai repede cu atat mai bine!

Daca sunteti angajat si ati suferit un prejudiciu din culpa angajatorului, aveti dreptul la despagubiri.

In cazul in care sunteti victima unui accident de munca, ori o ruda apropiata in cazul unui deces provenit in timpul muncii, valorificarea drepturilor dumneavoastra este posibila in cazul in care nu au fost respectate normele de protectie a muncii de catre angajator. Noi va vom ajuta in evidentierea normelor incalcate si in obtinerea despagubirilor cuvenite.

In caz de vatamare a integritatii corporale sau a sanatatii unei persoane, despagubirea trebuie sa cuprinda castigul din munca de care cel pagubit a fost lipsit sau pe care este impiedicat sa il dobandeasca. In afara de aceasta, despagubirea trebuie sa acopere cheltuielile de ingrijire medicala si, daca va fi cazul, cheltuielile determinate de sporirea nevoilor de viata ale celui pagubit, precum si orice alte prejudicii materiale.

In caz de vatamare a integritatii corporale sau a sanatatii, poate fi acordata si o despagubire pentru restrangerea posibilitatilor de viata familiala si sociala.

Navigand pe acest site sunteti de acord cu politica noastra de folosire a cookie-urilor. Pentru mai multe informatii privind politica noastra de confidentialitate vizitati pagina Termeni si Conditii